Reparatie cilinders

Naast productie van nieuwe cilinders houdt ASI zich al meer dan 85 jaar dagelijks bezig met het repareren van hydraulische cilinders. Wij repareren alle soorten, maten en merken cilinders
Door onze grote voorraad buizen, assen, onderdelen en afdichtingen kunnen wij binnen een korte tijd een cilinder repareren. Hierdoor wordt stilstand zoveel mogelijk beperkt.

De klant kan zelf de cilinder uitbouwen en aanleveren, maar het op locatie uitbouwen, naar de werkplaats vervoeren en na reparatie weer inbouwen door ASI behoort ook tot de mogelijkheden. Bij een inspectie van een reparatie cilinder maakt ASI altijd de afweging of het nog rendabel is om te repareren of dat nieuwbouw een optie is. Wij nemen dan altijd contact op met de klant om door te spreken wat de beste optie is.

Revisie van cilinders

Een cilinder kan ook op wens van de klant geupdate worden.
Zo kan een cilinder een nieuwe plunjerstang krijgen in 20MnV6 of RVS maar een nieuwe ceramische of chroomlaag behoort ook tot de mogelijkheden.
Tevens kan de slag van een cilinder verkort of verlengt worden of de hele cilinder wordt opnieuw in de gewenste kleur coating gespoten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

  • Goed advies
  • Ook maatwerk
  • Een parate service
  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Standaardonderdelen altijd uit voorraad leverbaar

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

Dit veld is verplicht!

ASI Soest

Nieuwegracht 15
3763LP Soest

Openingstijden

Maandag     08.00 - 17.00
Dinsdag       08.00 - 17.00
Woensdag   08.00 - 17.00
Donderdag  08.00 - 17.00
Vrijdag         08.00 - 16.00